Meet Jessy en NYOO

Hallo, ik ben Jessy founder van NYOO.

Van jongs af aan heb ik steeds een grote passie gehad voor schoonheidsproducten, make-up en mooie lifestyle spullen. Ik speelde vroeger al winkeltje en zat te prullen met schminkpoppen, make-up en haarspullen.

Dat ik schoonheidsverzorging ging studeren was dus een logische keuze.

Later vond ik het steeds leuker en leuker om nieuwe verzorgingsproducten uit te testen en te zoeken naar de heerlijkste texturen en geuren. Ik startte mijn eigen schoonheidssalon, na een aantal jaren kwam hier ook een echt shop gedeelte bij.

Ik vind het super leuk om mensen te ontvangen in mijn kleine winkeltje. Om ze alles te vertellen over hoe ze hun huid het best kunnen verzorgen, maar ook hoe je jezelf goed in je vel kan voelen door een gezondere levensstijl en de juiste spullen voor in je interieur.

Door mijn 23 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste en mijn vele opleidingen rond clean beauty, natuurlijke verzorgingsrituelen en aromatherapie werd mijn passie voor gezondheid en natuurlijke skin & body care alleen maar groter.

Uit deze passie is NYOO loved naturals ontstaan en ik wil deze passie enorm graag met jullie delen.

NYOO is mijn lovely place waar ik met heel veel liefde small label merken uit België maar ook uit het buitenland voor jullie samenbreng. Clean beauty, natuurlijke producten en lifestyle spullen waar jullie je hart aan kunnen verliezen.

Ik kies met heel veel zorg de mooiste en beste producten voor je uit om jou en je huid te laten stralen. Gewoon omdat mij dat enorm blij maakt.

YOUR HAPPY SKIN MAKES US SMILE

Ik kijk er dus erorm naar uit om te horen wat jullie er van vinden.

Liefs

Jessy